Vrijheid in architectuur, indeling, afwerking en kleur

"Grow your own house"

Door schakelingen van modules ontstaan verschillende woningen

Een set basis afspraken over gebruik van gezonde materialen, maatvoering en het eenvoudig in elkaar zetten van de woning, maken het mogelijk om deze woningen mee te laten groeien in elke levensfase. De industriƫle prefabricage van alle componenten maakt het ook mogelijk om zowel 'custommade' als standaard woningen samen te stellen.

Hofwijk

Diverse woonunits maken samen een hof

Samen leven met andere mensen met dezelfde of juist verschillende leef- en woonwensen kan leiden tot de start van een wooncommunity. Vindt ook anderen en vorm een groepje bewoners en realiseer je droom samen op een stuk grond ergens in een bestaande of nieuwe woonwijk. Een tijdelijke opvang voor voor mensen die met extra zorg en aandacht met en voor elkaar kunnen leven.

Starter

Een persoons wooneenheid van 20 m2 voor jong en oud

Achter in uw tuin als vergunningsvrij bijgebouw of op een vakantiepark. Voor een familielid die tijdelijk bij u woont, voor spoedzoekers of als atelier. De Starter is standaard voorzien van een kitchenette, douche en toilet. 

Start-Up

Tweepersoons wooneenheid van 30 m2

Voor jou alleen of samen met je partner een complete woning met tweepersoons-slaapkamer en met een slaapbank ook nog een logeermogelijkheid in het zitgedeelte.

Start-Plus

Een tot twee-persoons woonunit met kaseenheid

Of je nou je eigen planten of voedsel wil kweken of gewoon een extra daglichtkamer wil met een eigen whirlpool aan huis, deze woning geeft je altijd een vakantiegevoel.

Tiny Villa

Op de grond, aan of op het water.

Vrijstaand en aan te passen naar ieders woonwensen. Compacte woning maar met voldoende ruimte voor privacy en eigen signatuur

Villa

Je eigen erfstuk als pensioen

Spreekt een meer traditionele dakvorm je aan, dat kan natuurlijk ook. Of je hiermee nou aan water of aan de rand van het bos wil wonen. Samen met onze architect stel je heel gemakkelijk een eigen droomvilla samen. Geheel naar jouw wensen

Bungalow

Een luxe bungalow met uitstraling 

Houd je van gelijkvloers en heb je een mooie kavel met ruimte dan is de Bungalow een juiste keuze. Onder architectuur inclusief luifels en terrassen maakt deze woning tot een exclusieve   woning.

Buurtschap

Meerdere woningtypes naast elkaar leveren een gevarieeerd straatbeeld op

Zo ontstaat een buurtschap van 20 tot 30 personen. Een buurt met bijvoorbeeld ook een gezamenlijke energie voorziening eventueel met een buurtgaardje en kasje voor eigen voedselvoorziening, maar ook een deelauto is dan mogelijk.

Kubiekhuis 

In twee of drie lagen stapelen leverd een rustig beeld op van compact wonen.

12 personen in een gebouw van amper 1000 m3. 6 wooneenheden geschikt voor jong en oud. Deze zijn te realiseren als tijdelijke huisvesting voor minimaal 10 jaar.

Startershuis

In drie lagen stapelen en dan de open ruimte met glas afsluiten

Startershuis is geschikt voor huisvesting van vluchtelingen, voor seizoensarbeiders en andere spoedzoekers. Maar ook voor permanente bewoning  van bijvoorbeeld een combinatie van studenten en ouderen.

Stapelhuis

Tot drie lagen zijn de verschillende wooneenheden ook te stapelen. 2, 3 of 4 persoons huishoudens vinden hier hun tijdelijke woning.

Vier diversiteit is een van onze uitgangspunten. Een variatie aan woningen levert een geschakeerd beeld op. Zoveel mensen zoveel wensen.

'Tesla' Villa

Een vrijstaande villa, energieplus inclusief opslag en elektrisch vervoer

Een zeer luxe afgewerkte villa inclusief eigen energieopewekking en een Tesla voor de deur, dat kan NU werkelijkheid worden! Ontworpen voor innovatieve projectontwikkelaars of voor de toekomstgericht particulier met eigen kavel in het luxe segment.

Heeft u een vraag naar aanleiding van de getoonde conceptwoningen? Neem CONTACT met ons op