Inbouwmodules

Techniek

De techniek module is een complete eenheid waar de opslag, de distributie en monitoring voor elektrische energie wordt geregeld. Deze module bevat componenten voor de elektra alsmede communicatie van alle verschillende toepassingen in de woning. Het is het zenuwcentrum van de woning.

Sanitair

Toilet en douche worden aangesloten op de regenwateropvang en waterzuivering. Opvang van afvalwater gebeurt in verschillende stromen. Deze worden per stroom gezuiverd. Vaste afvalstoffen kunnen eventueel samen met groente, fruit en tuinafval in compost omgezet worden. Per project vindt afweging plaats afhankelijk van lokatie en schaal van het project welke keuzen er gemaakt worden. Doel is minimaal leidingwatergebruik en zoveel mogelijk gebruik van regen water op eigen woning en terrein.

Keuken

De keuken is de plek waar in de basis eten en drinken bewaard en bereid wordt. Hierin wordt voorzien van  kitchenette tot en met een keuken op maat naar keuze, geheel naar wens in te vullen met bereidingsapparatuur en opslagruimte die bij jouw leefstijl past.

Van zeer eenvoudig tot zeer luxe afwerking, afhankelijk van uw budget.